Directeur

Bert Beukema,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Groep 1/2a

Marianne Haverkamp,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (ma t/m vrij)

 

Groep 1/2b

Sophie van der Laan (ma,di)

Martine Panman,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (woe t/m vrij)

 

Groep 3

Annemiek Wolf (ma t/m woe, vrij)

Ingmar van Ast (do)

 

Groep 4

Renje Bakker,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   (ma t/m woe)

Sophie van der Laan (do,vrij)

 

Groep 5

Ria Groeneveld,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ma, do, vrij)

Amanda de Haan (di,woe)

 

Groep 6

Johan de Jong, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (ma t/m do)

Ingmar van Ast (vrij)

 

Groep 7

Shefali Kremer, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (ma, di, do, vrij)

Ingmar van Ast (woe)

 

Groep 8

Dagmar Roelfsma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (di t/m vrij)

Susanne Schellekens (ma)

 

Gymnastiek

Hans Wolthuis

 

Onderwijsassistenten

Marion Kwant, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.