OBS de Wissel

Welkom op de website van OBS de Wissel

Een plek waar kwaliteit, veiligheid en vertrouwen de basis vormen. Waar enthousiaste, ervaren leerkrachten klaar staan voor de begeleiding en ontwikkeling van uw kind.

Wij werken met nieuwe onderwijsmethodes, hechten aan het ontwikkelen van zelfstandigheid en hebben veel aandacht voor het individuele kind.

We bieden kinderen veiligheid, vertrouwdheid, vriendelijkheid en vrolijkheid!

Bent u benieuwd naar OBS De Wissel? Wilt u de sfeer eens proeven? Maak gerust een afspraak voor een uitgebreide kennismaking of meld u aan voor één van onze inloopochtenden.

U bent van harte welkom!

Peuterinstuif

29-04-2022

Peuterinstuif bij OBS De Wissel.

Op alle woensdagen vanaf 11 mei 2022 tot en met woensdag 13 juli organiseert Brede school de Octopus te Haren een peuterinstuif. Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen op deze manier alvast kennismaken met de basisschool.

De peuterinstuif is een initiatief van samenwerkingspartners OBS De Wissel en Stichting Kinderopvang Haren (SKH). U bent welkom met uw zoon en- of dochter op bovenstaande genoemde woensdagen.

Onze pijlers en meer informatie kunt u vinden in deze flyer. Voor deelname kunt u contact opnemen met Bert Beukema (b.beukema@stichtingbaasis.nl) directeur OBS De Wissel of Emmie Huiskes (e.huiskes@stichtingkinderopvangharen.nl) manager SKH.

We hopen u en uw zoon/dochter te mogen verwelkomen op onze school!

OBS de Wissel in actie voor Oekraïne

28-03-2022
De leerlingen van OBS de Wissel hebben hard gewerkt om geld in te zamelen voor Oekraïne door zonnebloemzaadjes te verkopen. Oekraïne is wereldwijd de grootste teler van zonnebloemen. De zonnebloem wordt gezien als nationaal symbool van het land en is diepgeworteld in lokale tradities.

Voor €1,- per zakje konden buurtbewoners, familie en vrienden een donatie doen. Met dank aan de Ouderraad hebben we deze actie kunnen opzetten.

Afgelopen week onthulden de jongste en de oudste leerling van onze school officieel het mooie eindbedrag van €3500,-. Onder luid gejuich werd het laatste getal geopend. Wat waren ze trots. En wij ook! De opbrengst wordt overgemaakt aan giro 555.

Onze school is gezond

02-11-2021

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Bewegen en sport.

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.