Bewegend leren

woensdag 18 november 2020
door Shefali Kremer
Het oorspronkelijke plan was dat studenten van de ALO-Pabo deze dag organiseerden en bij ons op school kwamen. Zij zouden met alle klassen activiteiten van bewegend leren uitvoeren. Helaas konden de studenten vanwege corona dit jaar niet bij op school komen.

Als alternatief hebben zij ons filmpjes opgestuurd. Hierin enthousiasmeerden zij de leerlingen om diverse activiteiten m.b.t. bewegend leren uit te voeren. Na het bekijken van deze filmpjes, gingen alle klassen aan de slag met de eigen leerkracht. Dat was een succes. Elke klas heeft met veel plezier deelgenomen en de kinderen hebben geleerd dat je zelf door te bewegen ook nog nieuwe dingen kunt leren die te maken hebben met rekenen, spelling en taal!