Aanmelden

Wanneer u uw kind wilt aanmelden bij onze school, een school van Stichting openbaar onderwijs Baasis, kunt u contact opnemen met de heer Bert Beukema, directeur van onze school.

Wij raden u aan eerst een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek, zodat we u in een persoonlijk gesprek alles over de school kunnen vertellen.

Om aan de school te wennen mogen kinderen van 3 jaar en 10 maanden in overleg met de school een aantal dagdelen komen kennismaken.

Aanmelden

De procedure voor het aanmelden van een nieuwe leerling
  • U dient als ouder(s) / verzorger(s) van uw kind eerst een aanmeldingsformulier in te vullen.
  • Vervolgens vindt er een intakegesprek plaats met de school. In dit gesprek zal de eventuele ondersteuningsbehoefte van de leerling en de mogelijkheden van de school verder verkend worden.
Door verhuizing en/of verandering van school komen er ook tussentijds kinderen op de school. Hiervoor geldt dezelfde procedure als boven omschreven.

De toeleverende school levert een onderwijskundig rapport aan. Met die gegevens kunnen we er voor zorgen dat een mogelijke overgang zo soepel mogelijk verloopt.

Download Aanmeldformulier OBS De Wissel