Gevonden voorwerpen

Af en toe blijft er na schooltijd of na de BSO weleens wat liggen. De gevonden voorwerpen worden in een krat geplaatst bij de ingang van de school. Wekelijks wordt er op de vrijdag de kapstokken leeg gemaakt en wat is blijven liggen in deze krat neergelegd, zodat alles verzameld wordt op een gezamenlijke plek.

Soms is het zo dat er gevonden voorwerpen erg lang blijven liggen in de krat. Om de hygiƫne en netheid in het gebouw te behouden, is er afgesproken dat we elke donderdag voor een schoolvakantie alles uit de krat gestald wordt in de centrale hal, zodat zowel de BSO als de Wissel kinderen en ouders kunnen kijken of er spullen van hen erbij liggen en op deze manier weer bij de eigenaar terecht komt.

Spullen die op de vrijdag voor 14.30 uur blijven liggen in de centrale hal schenken wij aan een goed doel.