Gevonden voorwerpen

Na schooltijd of na de BSO blijft er weleens wat liggen. De gevonden voorwerpen worden in een krat gedaan. Dit krat staat op een centrale plek bij de ingang van de school. De spullen kunnen op deze manier weer gemakkelijk door de rechtmatig eigenaar meegenomen worden. Elke vrijdag worden ook de kapstokken leeggemaakt en verzameld in het krat.

Gevonden voorwerpen blijven soms erg lang liggen. Om de hygiƫne en netheid in het gebouw te behouden, is er afgesproken dat elke donderdag voor een schoolvakantie alles uit het krat in de centrale hal uitgestald wordt. Alle ouders en kinderen van de BSO en OBS De Wissel hebben zo de kans hun eigen spullen op te halen.

Spullen die op de vrijdag voor de vakanties blijven liggen, schenken wij aan een goed doel.