Groep 4 is een gezellige groep van momenteel 24 leerlingen.

Op maandag, dinsdag en woensdag staat juf Renje voor de groep, op donderdag en vrijdag meester Henk Jaap.

We beginnen iedere ochtend met een leesactiviteit; samen lezen, begrijpend lezen, stillezen of leesspelletjes.

Daarna gaan we rekenen uit de methode Pluspunt. Met rekenen leren we o. a. optellen en aftrekken t/m 100, klokkijken en de tafels van 1, 2, 3, 4, 5 en 10.

Daarnaast doen we Spelling en Taal uit de methode Taal Actief. Tijdens de taalles is er veel aandacht voor woordenschat, maar leren we bijvoorbeeld ook de verschillende woordsoorten, zoals zelfstandig naamwoord en werkwoord. Met spelling leren we woorden op de juiste manier te schrijven m.b.v. spellingcategorie├źn en de bijbehorende regels.

In de middag is er tijd voor methodisch schrijven, knutselen, tekenen, muziek, verkeer en kanjertraining.

Op woensdag en vrijdag is er gym in de gymzaal naast de school.

Groepsnieuws