Kennismaken

Ben je benieuwd naar onze school? Laat dan jouw gegevens achter op dit formulier dan nemen wij  zo snel mogelijk contact met je op. We maken dan een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.

Je kunt ook langskomen op een inloopochtend. Op een inloopochtend kun je uitgebreid rondkijken en ervaringen uitwisselen met leerkrachten, leerlingen en ouders. De inloopochtenden zijn dit jaar op 28 oktober 2020, 17 februari en 31 maart 2021.

In verband met de RIVM maatregelen wordt er een maximum van 15 personen toegelaten op onze inloopochtenden. Je kunt je aanmelden voor deze ochtenden via onderstaand formulier. Bij binnenkomst dien je je gegevens achter te laten op een bezoekerslijst en wordt een triage bij je afgenomen.

Aanmelden voor kennismaking