Wat doet de Ouderraad?
  • bieden van ondersteuning aan het team van leerkrachten bij het organiseren van binnen- en buitenschoolse activiteiten
  • innen en beheren het schoolfonds, schoolreisgelden en de financiĆ«le eindverantwoordelijkheid daarvoor
  • behartigen de belangen van ouders en leerlingen
Ouderbijdrage
OBS de Wissel vraagt aan de ouders van leerlingen jaarlijks een bijdrage voor de schoolreizen. Daarnaast kent de school sinds dit jaar een vrijwillige ouderbijdrage voor de financiering van activiteiten voor de leerlingen.

Jaarvergadering
Jaarlijks voor 1 december wordt een vergadering van het bestuur (de jaarvergadering) gehouden, waar in elk geval aan de orde komt de vaststelling van de balans en de staat van baten en lasten betreffende het afgelopen boekjaar (jaarrekening) en het jaarverslag betreffende dat jaar.

Leden van de ouderraad
Janneke Zantinge (voorzitter)
Guido Aris (secretaris)
Jaap Nuis (penningmeester)