SOP / 1 zorgroute

Hieronder de link naar ons SOP profiel
link

Hieronder de beschrijvng van de 1 Zorgroute.

In elke groep werken kinderen op verschillende niveaus. We houden hier rekening mee door te differentiƫren en werken met 3 aanpakken.

Sommige kinderen kunnen hun les maken zonder de klassikale instructie te volgen, anderen hebben deze instructie duidelijk wel nodig en een deel van de kinderen hebben baat bij de verlengde instructie die gegeven wordt aan de instructietafel.

We streven er naar dat de kinderen zo veel mogelijk zelfstandig hun taken maken en ook samen met hun groepsgenoten kunnen overleggen en samenwerken.

Voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben, is er interne begeleiding aanwezig: Carin Honebecke op maandag t/m woensdag en Marjon Kwant op woensdag t/m vrijdag.

Enkele kinderen gaan naar de Aanpak 4 groep, de plusklas in Rummerikhof Haren (samenwerking OBS De Wissel en OBS Brinkschool), waar ze worden uitgedaagd op hun niveau. Sinds schooljaar 2019-2020 is dit nu ook voor kinderen vanaf groep 3 beschikbaar. De niveaus zijn als volgt ingedeeld: groep 3/4, groep 5/6 en groep 7/8.